Automatska čaklja 1 (maks. duljina 3,14 m)

//Automatska čaklja 1 (maks. duljina 3,14 m)
  • Automatska čaklja 2 web
  • Automatska čaklja
  • Automatska čaklja 5 web
  • Automatski privez 1
  • Automatski privez 2
  • Automatski privez 3
  • Automatski privez 4
  • MARINER VM TOTAL

Automatska čaklja 1 (maks. duljina 3,14 m)

1290,00 HRK PDV25%uključen

Karakteristike: Automatska čaklja 1 razvlači se do duljine od 3,14 metara. Napravljena je od specijalnih materijala i ne treba je ispirati u slatkoj vodi. Masa: 1,25 kg.
Namjena: Automatska čaklja služi za samostalni privez plovila, ali i kao kompaktan i čvrst mezomariner. Sami se možete privezati za bovu, bitvu ili kolonu, bez potrebe da vam netko prima cimu. Naziv proizvoda je MARINER VM Total. Pogledajte fotografije i VIDEO i saznajte kako radi proizvod, koji dolazi iz radionice proizvođača koji ima vrhunsku tehnološku opremljenost.
Prednosti proizvoda: To je inovativni patentirani HRVATSKI proizvod (sve velike stvari su jednostavne i inovativne). Ne traži posebno održavanje. Sigurnost na moru je iznad svega, za plovilo i za one koji imaju MARINER VM Total briga će biti manja, a zadovoljstvo veće. Smanjite strah od nevremena na moru, budite spremni brzo se privezati zbog sigurnosti plovila, vas i vaših putnika na plovilu.

Kategorija: Oznaka:

Opis proizvoda

Automatska čaklja 1 – razvlači se na duljinu do 3,14 metara

Automatska čaklja je proizvod koji služi za sigurnost na moru. Radi se o mezomarineru ili čaklji koja ima 2 grupe funkcija:

  1. Služi kao klasična čaklja, ali je kompaktna, čvrsta, višenamjenska i može se razvući na duljinu od čak 3,14 metara (pri tome je još uvijek funkcionalna)
  2. AUTOMATSKA PATENTIRANA čaklja – naprava za samostalan privez plovila na bovu, kolonu ili bitvu.

Ova patentirana čaklja dolazi pod trgovačkim imenom “MARINER VM Total”. Dakle, ona nije mezo-mariner (polu-mornar) već MARINER, dok VM označava inicijale inovatora koji je generirao patentiranu čaklju, a Total označava da se radi o polifunkcionalnom proizvodu.

Postoje dva proizvoda (kraća i dulja čaklja) i razlika je samo u maksimalnoj duljini razvlačenja (2,50 m i 3,14 m).

BROJ PATENTA: P20140234A

 

Dodatne informacije

Težina 1.25 kg
Dimenzije 185 x 16 x 5 cm

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Automatska čaklja 1 (maks. duljina 3,14 m)”