Alarm PRIVJESAK (“KEY-RING”)

//Alarm PRIVJESAK (“KEY-RING”)

Alarm PRIVJESAK (“KEY-RING”)

63,00 HRK PDV25%uključen

Kratki opis proizvoda: KEY-RING je privjesak za ključeve i ujedno minijaturni aerosol osobni zvučni alarm za samoobranu, medij za signalizaciju te sredstvo za zaštitu i spašavanje u hitnim slučajevima. Alarm ne spada u oružje, pa njime smijete zaštititi dijete, obitelj, imovinu i sebe na jednostavan i zakonit način. Alarm se aktivira/deaktivira pritiskanjem dugmeta. Pogodan je za zaštitu vašeg kućnog ljubimca i vas od agresivnog psa ili drugog kućnog ljubimca.

Karakteristike: Mali kompaktni zvučni alarm koji je privjesak za ključeve, nenametljiv i jeftin osobni zvučni alarm. Jačina zvuka je do 130dB na izvoru. Duljina osobnog zvučnog alarma KEY-RING je približno 40 mm, promjer iznosi 36 mm, a težina je oko 28 grama.

Prednosti: Zauzima relativno malo prostora i uvijek vam je dostupan. Pakiranje sadrži funkcionalni alarm, metalni prsten za ključeve i rezervni uložak za dodatnu energiju.  Aktivira/deaktivira se pritiskom prsta pa je pogodan za kratki upozoravajući ili višekratni alarm.

Kategorija: Oznaka:

Opis proizvoda

Osobni alarm – PRIVJESAK (“KEY-RING”)

Namjena ovog zvučnog alarma je ista kao i alarma WALK EASY, osim što je ovo manji alarm koji se zgodno privjesi na ključeve. Zauzima relativno malo prostora. U kompletu je i rezervno punjenje alarma.

Alarm KEY-RING ima sljedeće karakteristike:

  • mali kompaktni zvučni alarm koji je privjesak za ključeve
  • nenametljiv i jeftin osobni zvučni alarm
  • uložak s rezervom energije uključen u paket proizvoda
  • pakiranje sadrži i metalni prsten za ključeve
  • jačina zvuka do 130dB na izvoru
  • minijaturni aerosol osobni alarm

Key Ring osobni zvučni alarm je vaš stalni pratitelj, uvijek dostupan za korištenje u slučaju pokušaja fizičkog napada ili pokušaja silovanja, prevare, uznemiravanja telefonom. Alarm se aktivira pritiskom da veliko dugme, a deaktivira otpuštanjem prsta s dugmeta za aktivizaciju.

Duljina osobnog zvučnog alarma KEY-RING je približno 40 mm, promjer iznosi 36 mm, a težina je oko 28 grama.

Korisnici ovog alarma su sve osobe koje koriste ključeve ili ih nose sa sobom.

Alarm KEY-RING se proizvodi u Engleskoj (Cambridge, Velika Britanija).

Intelektualno vlasništvo – US Patent 388006, P.R. China Patent 95307112X, REGISTRATION: UK 2044209, Japanese 978767, Benelux 26237.00, Australian 128024, France 0953560, Germany 2044.209

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Alarm PRIVJESAK (“KEY-RING”)”