Alarm osobni DNK

//Alarm osobni DNK

Alarm osobni DNK

219,00 HRK PDV25%uključen

Kratki opis proizvoda: DNK Alarm je patentirani proizvod koji sadrži jedinstvenu DNK komponentu za označavanje napadača te uz to funkcionira kao: zvučni osobni alarm za samoobranu, medij za signalizaciju i sredstvo za zaštitu i spašavanje u hitnim slučajevima. To je inovativan, uzbudljiv, revolucionaran proizvod. DNK Alarm kombinira snažan zvuk (do 138 dB) s jedinstvenom metodom označavanja pomoću DNK (u nevidljivoj tinti).

Karakteristike: DNK alarm sadrži identifikacijsku DNK komponentu, koja je fizički mikro-prašina generirana patentiranom metodom i predstavlja određeni jedinstveni kod. Može se koristiti kao forenzički dokaz za identifikaciju napadača potvrđivanjem koda od strane akreditirane organizacije. Proizvod je osvojio nagradu FEA – International aerosol award Winner.

Prednosti: Inovativni patentirani zvučni i DNK označavajući osobni alarm, svaki alarm ima svoj vlastiti jedinstveni DNK kod, sadrži besplatnu registraciju na sigurnu DNK bazu podataka, identificira počinitelje zločina (korištenjem određenog postupka).

 

Kategorija: Oznaka:

Opis proizvoda

Osobni alarm – DNA Alarm

Jedinstven, uzbudljiv i revolucionaran – DNK Alarm (ili DNA Alarm) kombinira snažan zvuk (do 138 dB) s jedinstvenom metodom označavanja pomoću DNK (u nevidljivoj tinti). On ima karakteristike i primjenu kao obični zvučni alarm WALK EASY, ali sadrži identifikacijsku DNK komponentu, koja je fizički mikro-prašina generirana patentiranom metodom i predstavlja određeni jedinstveni kod. Može se koristiti kao forenzički dokaz za identifikaciju napadača potvrđivanjem koda od strane akreditiranog subjekta (obično su to laboratoriji na vodećim sveučilištima). Proizvod je osvojio nagradu FEA – International aerosol award – Winner.

Proizvod ima sljedeće specifičnosti:

  • jedinstveni patentirani zvučni i DNK označavajući osobni alarm
  • svaki alarm ima svoj vlastiti jedinstveni DNK kod
  • sadrži besplatnu registraciju na sigurnu DNK bazu podataka
  • identificira počinitelje zločina (korištenjem određenog postupka).

Ovaj alarm se koristi kao: osobni alarm za samoobranu; medij za signalizaciju; sredstvo za spašavanje i poziv u pomoć; vrlo jak zaštitni mehanizam za pametnu zaštitu ljudi, kućnih ljubimaca, životinja i imovine; pomoćnik za ulijevanje samopouzdanja i smanjivanje straha; policijski,  istražiteljski i forenzički alat/dokaz; instrument za nadogradnju i razvoj kulture sigurnosti; nužna i redovna oprema zaposlenika i profesionalaca, ljubitelja prirode, lovaca i aktivnih osoba (nautičari, ribari, planinari, skijaši, ljubitelji ekstremnih sportova, itd.)

Promjer DNA alarma 37mm, duljina je 105mm, a bruto težina alarma iznosi 65 grama. Trajanje alarma je tri minute kontinuirano ili do 100 kratkih aktiviranja.

Intelektualno vlasništvo: UK PATENT: GB2321995, UK DESIGN REGISTRATION: 2004051

Standardi: BS6800:86, CE – Euro Directive 3093/94

Proizvod je 100% testiran prije pakiranja (Cambridge factory).

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Alarm osobni DNK”