Alarm osobni TRIDENT

//Alarm osobni TRIDENT

Alarm osobni TRIDENT

99,00 HRK PDV25%uključen

Kratki opis proizvoda: TRIDENT je patentirani osobni zvučni alarm koji obilježava napadača i zastrašuje ga istovremeno sa 3 funkcije (SNAŽAN ZVUK, ODBOJAN MIRIS i NEVIDLJIVA TINTA za praćenje i identificiranje). Uz to, služi kao: zvučni osobni alarm za samoobranu, medij za signalizaciju i sredstvo za zaštitu i spašavanje u hitnim slučajevima. Alarm kombinira snažan zvuk (do 138 dB) s jedinstvenom metodom označavanja pomoću nevidljive tinte (UV tinta) i odbojnog mirisa.

Karakteristike: TRIDENT, poznat kao alarm protiv napada i silovanja, dizajniran je za funkcioniranje pod bilo kojim kutom, naopako, pa čak i ako padne na pod. Za rad proizvoda nije potrebna baterija (isporučuje se i dodatni bijeli transportni poklopčić). U slučaju kontinuiranog rada alarm traje tri minute. Dimenzije su 105 mm x 37 mm, a bruto težina je 65 grama.

Prednosti: Inovativni patentirani zvučni i označavajući osobni alarm TRIDENT koristi se za više svrha. Dezorijentira i označava napadača pomoću nevidljive tinte (UV tinta) i odbojnog mirisa (po koncentriranom bijelom luku). Ovaj osobni alarm je prediktor unaprjeđenja kulture sigurnosti i sredstvo prevencije – poznat kao alarm protiv silovanja.

Kategorija: Oznaka:

Opis proizvoda

TRIDENT – jedinstveni 3 u 1 osobni alarm (zvuk, miris i UV tinta za praćenje napadača)

TRIDENT je specifični osobni zvučni alarm koji napadača zastrašuje istovremeno sa 3 funkcije (SNAŽAN ZVUK, ODBOJAN MIRIS i NEVIDLJIVA TINTA za praćenje i identificiranje napadača). Ovaj specijalno dizajnirani alarm: dezorijentira i iznenađuje napadača, signalizira napad, obilježava (markira) napadača oslobađanjem odbojnog mirisa na biološkoj bazi i nevidljive tinte (UV tinta). Trident, poznat kao alarm protiv napada i silovanja, dizajniran je za funkcioniranje pod bilo kojim kutom, naopako, pa čak i ako padne na pod. Za rad proizvoda nije potrebna baterija, a s njim se isporučuje i dodatni bijeli transportni poklopčić. U slučaju kontinuiranog rada alarm traje tri minute.

TRIDENT osobni alarm koristi se za više svrha i to kao: osobni alarm, medij za signalizaciju, sredstvo za spašavanje i poziv u pomoć, oruđe za označavanje napadača, vrlo jak zaštitni mehanizam za pametnu zaštitu ljudi, kućnih ljubimaca, životinja i imovine, pomoćnik za ulijevanje samopouzdanja i smanjivanje straha, policijski i istražiteljski alat/dokaz, itd. Ovaj osobni alarm je prediktor unaprjeđenja kulture sigurnosti i sredstvo prevencije – posebno za određene društvene skupine (npr. žene).

Dimenzije alarma TRIDENT su: visina 105 mm, promjer 37 mm. Bruto težina iznosi 65 grama.

Standardi: BS6800:86 i CE-Euro Directive 3093/94.

Intelektualno vlasništvo: UK PATENT: GB2321995, REGISTRATION: UK2004051, France 904381, Benelux 20282-00, Germany M90045165, Canada 68365, U.S.A. 325 357.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Alarm osobni TRIDENT”

Možda će vam se također svidjeti…