Alarm osobni REACTA

//Alarm osobni REACTA

Alarm osobni REACTA

92,00 HRK PDV25%uključen

Kratki opis proizvoda: REACTA je patentirani zvučno/svjetlosni osobni alarm, medij za signalizaciju te sredstvo za zaštitu i spašavanje u hitnim slučajevima. Alarm ne spada u oružje, pa njime smijete zaštititi dijete, obitelj, imovinu i sebe na jednostavan i zakonit način. Alarm radi na bateriju (9V), zvučno do 2 sata, a LED svijetlo traje do 24 sata.

Način rada: Alarmu REACTA mjesto je za remenom, u torbici, za pojasom, u džepu, na plovilu i u automobilu. Alarm ima svijetlo (LED u boji) i proizvodi kontinuirani ili povremeni (zavisi od načina aktiviranja) svjetlosni bljesak (LED) i snažni zvučni signal (do 138 dB) te dezorijentira napadače (osobe, agresivne životinje i kućne ljubimce) na vas, dijete, kućnog ljubimca ili imovinu.

Prednosti: Inovativan proizvod (patentirano) izrađen od ABS-a ima tropolni prekidač i indikator istrošenosti baterije. U automatskom modu prepoznaje kad je ispušten iz ruke te se aktivira. Način zaustavljanja aktiviranog alarma je poznat vlasniku (alarm će zaustaviti u svojoj ruci). Jedinstveni alarm kod iznenadnih napada (s leđa, iza vrata, od gore, nasilno, itd.).

 

Kategorija: Oznaka:

Opis proizvoda

REACTA – inteligentni osobni alarm

REACTA osobni zvučni alarm radi na bateriju (9V) jedinstven je po tome što ima opciju aktiviranja automatskog rada. U slučaju napada s leđa i ispuštanja alarma iz ruku on će se aktivirati, jer „on zna kad ga držite u ruci“, a vi znate kako ga deaktivirati. Ovaj patentirani alarm štiti od napada korištenjem prodornog alarma i visokog intenziteta bljeska LED svjetla za privlačenje pažnje. Napadač ga teško može uništiti i ne zna ga deaktivirati te će alarm (zvuk i bljesak svijetla) trajati oko 2 sata. Reacta ima user-friendly okidač koji se također može koristiti za aktiviranje alarma, a tu je i indikator prazne baterije. Ergonomski je dizajniran i izrađen od kvalitetne ABS plastike. Prodorna sirena i LED svjetlo upravljivi su preko 3 postavke: A-klasičan okidač; B-isključeno (off) i C-automatski mod preko senzora ili okidača. Može se zakačiti za remen ili odjeću te ima vrpcu za nošenje oko ruke. Ovaj alarm spada u „Dobre stvari“ podizanjem razine kulture sigurnosti.

Dimenzije Reacta alarma (bez vezice na alarmu) su: visina 102mm, širina  56mm, debljina 26mm. Težina je 94,5 grama.

Intelektualno vlasništvo: UK PATENT: GB03185816, UK REGISTRATION: 3912569, EC REGISTRATION: 000033659-0001.

 

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Alarm osobni REACTA”

Možda će vam se također svidjeti…