Na manifestaciji Story Green – Ecija Ojdanić sigurnosno označila bicikl i upisala ga u ISR

Ecija Ojdanić je na manifestaciju Story Green u Zagrebu,  23. 04. 2016. na Cvjetnom trgu stigla sa svojim krasnim bijelim biciklom. Story Green događanje organizirano je povodom dana planeta zemlja, a okupilo je osobe iz javnog života i građane koji podržavaju naš planet. Svoj doprinos učešćem na manifestaciji dao je i Milan Bandić.  Voditeljica programa Marijana Batinić pozvala je Eciju Ojdanić, koja je na pozornici naglasila problem krađe bicikla i zamolila MUP i javnost da se nešto učini oko tog problema (jer su joj ukradena čak tri bicikla).

Na Story Green manifestaciji je prikazan i novi sustav sigurnosnog označavanja bicikla REGISTARPROTECT s označavanjem i registriranjem bicikla u Internacionalni Sigurnosni Registar (ISR).
Ecija Ojdanić je odmah sigurnosno označila svoj bicikl i registrirala ga u ISR te dobila svoju ISR karticu. Bila je vrlo sretna zbog toga što je konačno pronašla rješenje za povećanje sigurnosti i zaštite njenog novog bicikla.

Zbog toga što je bila oduševljena novim sustavom sigurnosnog označavanja Registarprotect – Ecija Ojdanić se fotografirala sa svojim zavodljivim osmijehom i bijelim gradskim biciklom.

Ecija Ojdanić upisala bicikl u ISR 600x515  Ecija Ojdanić označila i upisala bicikl u ISR 600x497